2013 m. liepos 28 d., sekmadienis

2013 m. liepos 25 d., ketvirtadienis

Šiltos vištienos, šparaginių pupelių ir skrudintos duonos salotos


Šį gražų ir itin ramų vasaros vakarą pasigaminkime šiltų salotų. Kadangi šiuo metų laiku gausus pasirinkimas daržovių ir įvairiausių salotų, nusprendžiau kuo daugiau jų sudėti į šias gardžias bei jaukumą spinduliuojančias vasariškas salotas. Pasigardžiuokime!

2013 m. liepos 21 d., sekmadienis

Mėtų kokteilis


Sekmadienis, poilsio metas. Visi ilsisi, net "BnB Virtuvės" komanda:) Todėl, siūlome šiandiena gerai praleisti laiką su šeima ar draugais ir atsigaivinti skaniu mėtų kokteiliu.

2013 m. liepos 20 d., šeštadienis

Skruzdėlynas


Ką tik pro duris išleidome svečius iš Norvegijos. Juos vaišinome skruzdėlynu. Atvykėliai liko labai patenkinti lietuviškomis gėrybėmis, tad dalį saldumyno parsivežė lauktuvių namiškiams.

Pasmaližiaukite ir Jūs tokiu gardžiu bei be proto skaniu saldumynu!

2013 m. liepos 16 d., antradienis

Midijos grietinėlės ir vyno padaže


Šiandieną valgome lyg gurmanai. Midijos... Buvo itin sunki savaitė, daug dirbome, tad nusprendėme save palepinti kažkuom neįprastu ir be proto skaniu bei pikantišku.

Mėgaukites maistu ir džiuginkite savo gomurį!

2013 m. liepos 10 d., trečiadienis

Prancūziška duonelė su pomidorais, bazilikais ir mocarela


Šiomis dienomis labai daug dirbame, tad jei pastebėjote dedame gausybę užkandžių. Šie užkandžiai iš mūsų pirmojo darbelio. Gaminome skanėstus draugams, tad norime juos visus Jums parodyti tam, kad galėtumėte ir patys ką nors pasigaminti.

Su didžiule meile ir pagarba, visada Jūsų B&B virtuvė.

2013 m. liepos 8 d., pirmadienis

"Mano skonio" desertas


Pirmadienis, pati geriausia diena savaitėje, mes juokaujame. Po sunkios darbo dienos, būtinai reikia atsigaivinti gaiviu, vasarišku desertu.

Būdas gerai praleisti vakarą - pasigaminam daug vaisinio deserto, atsipalaiduoti ir mėgautis savo rankom pagamintu desertu. Kadangi, dabar yra vasaros sezonas, gamtoje pilna įvairiausių vaisių. Vyšnios, serbentai, braškės puikiai tinka desertams. Siūlome šiandiena pasigaminti skanų desertą, pagal Jūsų skonį. Desertas paprastas ir greitai pagaminamas.

2013 m. liepos 7 d., sekmadienis

Aliejuje kepta žuvis su saulėgrąžomis ir sezamais


Pastebėjau, kad dar neįkėlėme nė vieno patiekalo su žuvimi. Ne visi mėgsta žuvį, tačiau net ir mano gomuriui šis paprastas užkandis pasirodė įspūdingas. Išmėginkite ir pamatysite, kad žuvis gali priverti žavėtis ja... : )

2013 m. liepos 6 d., šeštadienis

Šulinėliai su lašiša ir trinta česnakine varške


Papuoškime savo stalą gardžiais bei labai skaniais šulinėliais. Šias užkandėles pagaminkite esant įpatingai progai ar laukiant svečių. Pažadu visi liks sužavėti, jų nepaprastumu.

2013 m. liepos 5 d., penktadienis

Aliejuje kepti vištienos gabaliukai su sezamais


Noriu mėsytės ir labai greitai! Šiandieną pasigaminau šią nuostabią vištytę, dariau šį paprastą receptėlį pirmą kartą, tačiau tikrai nenusivyliau, buvo be galo skanu.

2013 m. liepos 2 d., antradienis

Tortilija ant laužo


Gamta šaukte šaukia į gamtą. Lekiame paiškylauti, pasimėgauti šiltu oru ir nuostabia vasara! Nors dar tik savaitė prasideda, po darbų nepamirškite atsipalaiduoti ir pasidžiaugti šiltu oru bei šeima.

B&B virtuvė mėgaujasi pasakišku maistu, vasara ir artimųjų meile…