2013 m. liepos 16 d., antradienis
Midijos grietinėlės ir vyno padaže
Šiandieną valgome lyg gurmanai. Midijos... Buvo itin sunki savaitė, daug dirbome, tad nusprendėme save palepinti kažkuom neįprastu ir be proto skaniu bei pikantišku.
Mėgaukites maistu ir džiuginkite savo gomurį!
Produktai:
1. 450 g šaldytų midijų
2. Stiklinė balto sauso vyno
3. 2 morkos
4. Nedidelis salieras (kotas)
5. Grietinėlė 150 g
6. Truputėlį citrinos sulčių
7. Druska
8. Pipirai
9. 2 skiltelės česnako
10. Sviestas kepimui
Gaminimas:
1. Morkas sutarkuoti, salierą supjaustyti pusžiedžiais ir pakepinti ant sviesto.
2. Daržoves užpilti grietinėle, pagardinti druska ir pipirais.
3. Dėti midijas, troškinti tol, kol atsivers apie 10-15 min.
4. Dėti sutraiškitus česnakus ir pašlakstyti citrinos sultimis.
5. Skanauti.
Paprasta, greita, skanu!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą