2013 m. liepos 6 d., šeštadienis
Šulinėliai su lašiša ir trinta česnakine varške
Papuoškime savo stalą gardžiais bei labai skaniais šulinėliais. Šias užkandėles pagaminkite esant įpatingai progai ar laukiant svečių. Pažadu visi liks sužavėti, jų nepaprastumu.
Produktai:
1. Du pakeliai sluoksniuotos tešlos ‘‘Mantinga‘‘
2. 2 kiaušiniai
3. 100g lašišos file
4. 100g varškės
5. 40g grietinės
6. 2 česnako skiltelės
7. Krapai
8. Druska
9. Pipirai
10. Citrina
11. Krapai
Gaminimas:
1. Gaminame česnakinę varškę. Susmulkiname krapus, česnakus ir dedame juos į varškę kartu su grietine, druską ir pipirais. Viską gerai ištriname, kad masė būtų vientisa ir dedame į šaldytuvą.
2. Gaminame šulinėlius. Mums reikės dviejų apvalių formelių, vienos didesnės ir kitos šiek tiek mažesnės.
3. Iš didesnės formelės prisispadžiame apvalių apskritimų. Pasidarome 2 tokius pačius apskritimus. Viename įspaudžiame mažesnį apskritimą. Tada turime vieną apskritimą, o kitas apskritimas su viduje esančiu skilute.
4. Apskritimą be skylės patepame kiaušinio plakiniu ir dedame ant viršaus apskritimą su skyle, apatinį apskritimą subadome šakute ir dedame kepti.
5. Į iškeptus šulinėlius dedame varškę, nedidelį gabalėlį lašišos ir citrinos bei krapo šakelę.
6. Skanaujame.
Paprasta, greita, skanu!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Labai gardu :) Kai tik bus kokia proga, būtinai ir vėl užsisakysim :)
AtsakytiPanaikinti