2013 m. rugsėjo 22 d., sekmadienis

Naminis burgeris


Tingite gaminti vakarienę? Norėtųsi kažko greito, gardaus ir be galo paprasto gaminimo? Mėsainis kaip tik Jums! Pristatome Jums naminį burgerį!


Produktai:
1. 6 mėsainių bandelės
2. Salotos Iceberg
3. Marinuoti agurkėliai
4. Svogūnai
5. Pomidorai
6. Majonezas
7. Pomidorų padažas
8. Dijono garstyčios
9. Lydytas sūris plokštelėmis
Mėsai:
1. 500g maltos kiaulienos
2. 2 šaukštai Dijono garstyčių (grūdeliais)
3. 2 šaukštai vorčesterio padažo
4. 80g juodųjų alyvuogių
5. Druskos,pipirų
6. 1 kiaušinis

Gaminimas:
1. Į maltą mėsą įdėti kiaušinį, garstyčias, vorčesterį, smulkintas alyvuoges, druską pipirus ir gerai išmaišyti, išminkyti ir padaužyti, kad būtų sultingesnė,
2. Mėsą suformuoti plono blynelio formą ir iškepti kėptuvėje.

Padažo gaminimas:
1. 2 šaukštai Dijono garstyčių
2. 2 šaukštai majonezo
3. 2 šaukštai pomidorų padažo
4. 1 susmulkintas raugintas agurkėlis
5. Viską išmaišyti

Darome mėsainius:
Bandelės apačią patepame pagamintu padažu, dedame salotą, iškeptą mėsą, pomidoro griežinėlį, rauginto agurkėlio griežinėlius, sūrį, žiedais supjaustytą apkeptą svogūną, vėl patepame padažu ir uždedame viršutinę bandelę. Mėsainį truputi pašildome orkaitėje.

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą