2014 m. vasario 9 d., sekmadienis

Jautienos kukulaičiai su briuselio kopūstais


Sekmadienio vakarą pasimėgaukime jautienos kukulaičiais gardžiame padaže. Linkime darbingos ir lengvos savaitės pradžios rytojui...

Su meile,

B&B Virtuvė!


Produktai:
1. 500g maltos jautienos
2. Indelis žalių alyvuogių be kauliukų
3. Maišelis šaldytų daržovių
4. Šviežių briuselio kopūstų
5. 200 ml grietinėlės
6. Druskos pipirų pagal skonį
7. Garnyras: virtos bulvės

Paruošimas:
1. Į maltą jautieną įdėti druskos, pipirų, prieskoninių žolelių, sukapotų alyvuogių ir gerai išminkyti, suformuoti kukulaičius ir dėti kepti į įkaitintą orkaitę 200˚ C temp.
2. Išvirti daržoves, bet nepervirti.
3. Kukulaičiai turi būti sultingi, bet iškepę. Dėti juos į keptuvę ir truputi apkepus apipilti grietinėle, sudėti išvirtas daržoves, gardinti prieskoninėmis žolelėmis, česnakais, druska, pipirais.
4. Patiekti su virtomis bulvėmis.

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą