2013 m. gruodžio 21 d., šeštadienis

Silkė morkų pataluose


Artėjant Kūčioms šis patiekalas puikiai derės ant jūsų stalo. Mėgaukitės šventėmis ir būkite laimingi su savo artimaisiais, mylimais žmonėmis bei draugais.

B&B virtuvė linki šiltų švenčių!



Produktai:
1. 2 sūdytų silkių filė su oda
2. 2 morkos
3. 1 vidutinis svogūnas
4. Duska
5. Pipirai
6. Lauro lapai
7. 2 v.š acto
8. 200 ml vandens

Paruošimas:
1. Nuimame nuo silkių file odą, supjaustome nedideliais gabaliukais.
2. Užpilame vandeniu, įpilame actą, dedame nemaltų pipirų, truputį druskos, lauro lapų ir paliekame apie 30 min., kad pasimarinuotų.
3. Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname, gardiname druska pipirais.
4. Į lėkštę dedame kepintas morkas ir svogūnus, gražiai paskirstome, tada iš marinato išimame silkę ir gražiai išdėliojame ant kepintų morkų ir svogūnų.
5. Taip sluoksniuojame, kol ant viršaus užsidės paskutinis sluoksnis – kepintos morkos ir svogūnai.

Paprasta, greita, skanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą