2013 m. rugpjūčio 27 d., antradienis

Lašišos, kaliaropės ir patisono šiltos salotos


Nors mūsų svetainė gyvuoja dar tik trumpą laiką, stengiuosi vis paįvairinti receptus. Pastebėjau, kad nėra nei vieno valgio su žuvimi, tad šįsik pristatau Jums, gardžiausias lašišos šiltas salotas!

Citrinžolės ir apelsinų padažas


Norėjau kažko kitokio, ypatingo… Vaikštinėjau po parduotuvę galvodama kokį padažą pagaminti prie šiltų salotų. Krapų, petražolių, bazilikų ir mėtos lentynoje pamčiau du stiebelius, ant pakuotės buvo užrašyta :,,Citrinžolė’’ . Tad nusprendžiau išmėginti tai, ko niekada nemėginau. Štai jums ir neblogas padažiukas, kuris tikrai puikiai tiks prie žuvies patiekalų ir ne tik…

2013 m. rugpjūčio 24 d., šeštadienis

Naminiai makaronai su malta mėsa


Vakarieniaujame… Turbūt nėra nieko nuostabesnio už namie gamintus makaronus. Maistas tampa toks beprotiškai skanus, kai žinai, kad jis gamintas su meile ir dideliu triūsu!

2013 m. rugpjūčio 23 d., penktadienis

2013 m. rugpjūčio 22 d., ketvirtadienis

Persikų - citrinų kokteilis


Na ir vasaros pabaigai, pasimegaukime gaiviu persikų - citrinų kokteiliu! Belaukiant savaitgalio, susitikimo su draugais ir šilto vakaro su šeima...

2013 m. rugpjūčio 18 d., sekmadienis

Obuolių pyragas


Prisimenu tą aromatą sklindantį iš virtuvės... Aha, močiutė kepa obuolių pyragą! Pasakiškas močiutės pyrago skonis, kvapas primena vasaros laukus ir vaikyste... Mes užaugome, tad dabar metas patiems kepti pyragus. Pamėginkime?

2013 m. rugpjūčio 13 d., antradienis

Ožkos sūrio, saulėje džiovintų pomidorų ir varškės užkandėlė


Baigiasi mūsų ilgai laukta vasara... Vėl prasidės niūrūs rudens bei žiemos vakarai. Tačiau, mes vis tiek galime bent truputėlį dar vasarėle pasidžiaugti, paragauti saulėje džiovintų pomidorų ar paskabyti iš balkono darželio šviežių baziliku. Pasimėgaukime likusia vasara!

2013 m. rugpjūčio 6 d., antradienis

Sausainiukai iš sluoksniuotos tešlos


Šiandiena, siūlome 3 minučių sluoksniuotos tešlos sausainiukus!

Taip, taip, per 3 minutes, spėsite sudoroti visą lakštą sausainių. :)

B&B virtuvė

2013 m. rugpjūčio 5 d., pirmadienis

Pertrinta moliūgo ir žiedinio kopūsto sriuba


Šiais laikais, kai gyvenimo ritmas yra greitas, visi apsivertę darbais, skuba, stengiasi nudirbti savo darbus kuo greičiau, nelieka laiko ramiai papietauti. Ypač nėra laiko sriubai! Taigi, šiandiena Jums siūlome išmėginti "Pertrintos moliūgo ir žiedinio kopūsto sriubos". Visa, kas paprasta - genialu!

B&B virtuvė

2013 m. rugpjūčio 1 d., ketvirtadienis

Keksiukai su šokoladu


Sveiki, paskutinis vasaros mėnesis, nenusiminkite! Geriau paragaukite keksiukų su šokoladu. Gi nuo seno šokoladas pakelia nuotaiką! Skanaus!