2013 m. birželio 9 d., sekmadienis

Šaltas arbūzų gardėsis


Gal kam ledinio arbūzo? Žiauriai mėgstame arbūzus, deja šiuo metu jų parduotuvėse reta, tačiau sugebėjome vieną mažyti rasti! Nuostabus desertas atsigaivinimui karštą dieną! Beje, taip pat galite uzsišaldyti įvairiausių uogų ar kitų vaisių ir pasigaminti, šiuo principu , kitokį šaltą gardėsį.



Produktai:
1. 400g arbūzo
2. 150g plakamosios grietinėlės 35% riebumo
3. Porą mėtos lapelių papuošimui

Porciju skaičius: 3

Gaminimas:
1. Iš arbūzų išimame sėklas, nulupame žievę ir užšaldome, jie turi būti šalti lyg ledas.
2. Dedame į virtuvinį kombainą ir užpilame giretinele, sutriname.

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą