2013 m. birželio 17 d., pirmadienis
Gražgarsčių pagardas
Žalia, žalia kur dairais... Be galo graži spalva – vasariška. Šį pagardą galite naudoti kur tik patys sugalvojate. Pvz.: ant skrudintos duonelės, makaronams, prie miesos paiekalų ir visur kitur kur patys pageidausite.
Produktai:
1. Dvi saujelės gražgarsčių
2. 1 skiltelė česnako
3. Nedidelis gabalėlis sūrio (fermeninis arba parmezanas - ,,Džiugas‘‘) (Savaime aišku skaniausia su parmezanu.)
4. Žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų
5. Alyvuogių aliejus
Gaminimas:
1. Visus produktus sudedame į dubenėlį ir sutriname trintuvu po truputi pildami alyvuogių aliejų.
2. Gauta masė turi būti nei per skysta, nei per tiršta, ji turi būti pakabinama šaukštu.
Paprasta, greita, skanu!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą