2013 m. rugpjūčio 13 d., antradienis

Ožkos sūrio, saulėje džiovintų pomidorų ir varškės užkandėlė


Baigiasi mūsų ilgai laukta vasara... Vėl prasidės niūrūs rudens bei žiemos vakarai. Tačiau, mes vis tiek galime bent truputėlį dar vasarėle pasidžiaugti, paragauti saulėje džiovintų pomidorų ar paskabyti iš balkono darželio šviežių baziliku. Pasimėgaukime likusia vasara!

Produktai:
1. 200g ožkos sūrio
2. 100g varškės
3. Saujelė šviežių bazilikų
4. 8 saulėje džiovinti pomidorai (marinuoti)
5. Druska
6. Pipirai
7. 10 kvadratinės baltos duonos riekelių

Gaminimas:
1. Gaminame užtepėlę:
Sūrį, varškę, bazilikus, pomidorus, druską ir pipirus sutriname trintuvu iki vientisos masės.
2. Užkandėlių gaminimas:
Nuo duonos nupjauname plutelę ir kiekvieną duonelę perpjauname istrižai, kaip trikampėlį.
Paskrudiname duoneles orkaitėje.
3. Ant jų tepame užtepėlę ir puošiame bazilikų lapeliais.


Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą