2013 m. rugpjūčio 27 d., antradienis

Lašišos, kaliaropės ir patisono šiltos salotos


Nors mūsų svetainė gyvuoja dar tik trumpą laiką, stengiuosi vis paįvairinti receptus. Pastebėjau, kad nėra nei vieno valgio su žuvimi, tad šįsik pristatau Jums, gardžiausias lašišos šiltas salotas!


Produktai:
1. Du file gabaliukai nesūdytos lašišos
2. Vienas nedidelis patisonas
3. Pusė vidutinės kaliaropės
4. Saujelė šparaginių pupelių (Žalių ir baltų)
5. Keli marinuoti kaparėliai
6. Gražgarstės
7. Citrinos griežinėlis
8. Druska, pipirai
9. Apelsinų ir citrinžolės padažas. (Žiūrėti skiltyje - PADAŽAI)

Gaminimas:
1. Kaliaropės ir patisono odelę nulupame, supjaustome daržoves kubeliais.
2. Šparaginių pupelių kotelius nulaužome, jei reikia perpjauname jas pusiau.
3. Daržoves verdame, pasūdytame verdančiame vandenyje.
4. Lašišą pasūdome, pamarinuojame citrina, pipirais ir kepame keptuvėje su kalneliais (kaip grotelės keptuvė)
5. Gražgarstes dedame į lėkštę, ant jų išvirusias daržoves ir galiausiai iškepusią lašišą, paberiame kelis kaparėlius ir užpilame apelsinų ir citrinžolės padažu.

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą