2013 m. rugsėjo 12 d., ketvirtadienis
Patisonai įdaryti pakepinta mėsyte
Nieko nėra geriau kaip iš močiutės parsivežti šviežių daržovių iš jos daržo. Mėgstu su jomis eksperemintuoti virtuvėje ir kurti kažką pašėlusio ir įdomaus. Štai Jums ir patisonai!
B&B Virtuvė
Produktai:
1. 6 patisonai
2. Maltos mėsos įdarui
3. 100g virtų ryžių
4. 2 skiltelės česnako
5. Druska,pipirai
6. Sūrio (užkepti)
Gaminimas:
1. Nupjauti patisonų galveles, ir išskopti jų vidų.
2. Mėsytę iškepti keptuvėje su patisonų skobiniais, dėti česnako, gardinti druska, pipirais.
3. Patisonų galveles truputi apvirti, kad suminkštėtų.
4. Ryžius sumaišyti su iškepta mėsyte. Gautą masę sudeti į patisonus ir užberti ant viršaus mėgiamo sūrio.
5. Apkepti patisonus orkaitėje, kol galutinai iškeps ir išsilydis sūris.
6. Mėgautis!
Paprasta, greita, skanu!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą