2013 m. rugsėjo 12 d., ketvirtadienis

Patisonai įdaryti pakepinta mėsyte


Nieko nėra geriau kaip iš močiutės parsivežti šviežių daržovių iš jos daržo. Mėgstu su jomis eksperemintuoti virtuvėje ir kurti kažką pašėlusio ir įdomaus. Štai Jums ir patisonai!

B&B Virtuvė


Produktai:
1. 6 patisonai
2. Maltos mėsos įdarui
3. 100g virtų ryžių
4. 2 skiltelės česnako
5. Druska,pipirai
6. Sūrio (užkepti)

Gaminimas:
1. Nupjauti patisonų galveles, ir išskopti jų vidų.
2. Mėsytę iškepti keptuvėje su patisonų skobiniais, dėti česnako, gardinti druska, pipirais.
3. Patisonų galveles truputi apvirti, kad suminkštėtų.
4. Ryžius sumaišyti su iškepta mėsyte. Gautą masę sudeti į patisonus ir užberti ant viršaus mėgiamo sūrio.
5. Apkepti patisonus orkaitėje, kol galutinai iškeps ir išsilydis sūris.
6. Mėgautis!

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą