2013 m. rugpjūčio 27 d., antradienis
Citrinžolės ir apelsinų padažas
Norėjau kažko kitokio, ypatingo… Vaikštinėjau po parduotuvę galvodama kokį padažą pagaminti prie šiltų salotų. Krapų, petražolių, bazilikų ir mėtos lentynoje pamčiau du stiebelius, ant pakuotės buvo užrašyta :,,Citrinžolė’’ . Tad nusprendžiau išmėginti tai, ko niekada nemėginau. Štai jums ir neblogas padažiukas, kuris tikrai puikiai tiks prie žuvies patiekalų ir ne tik…
Produktai:
1. 200g grietinėlės (35%)
2. 1 stiebelis citrinžolės
3. Pusė vidutinio apelsino
4. Druska
Gaminimas:
1. Grietinėlę užvirti, dėti smulkiai sukapotą citrinžolę.
2. Truputį pavirus dėti nedideliais trikampėliais supjaustytą apelsiną.
3. Gardinti druska ir laukti kol padažas sutirštės.
Paprasta, greita, skanu!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą