2014 m. birželio 14 d., šeštadienis

Spaghetti su kepta duona, šparaginėmis pupelėmis ir parmidžano sūriu


Su Jumis sveikinasi B&B virtuvė! Buvome truputi atitrūkę nuo virtuvės, daug visokiausių darbų, naujas butas, darbas, egzaminų sesija… Tačiau mes ir vėl sugrįžtame, su daug naujų receptų ir gera nuotaika. Vasaros pradžiai siulome labai paprasta patiekaliuką, kuris puikiai tiks pietums ar vakarienei, jeigu labai tingite gaminti, o žarna žarną ryja!

Produktai:
1. Pusė pakelio spaghetti makaronų
2. 3 riekelės šviesios duonos (Naudojau Klaipėdos duoną)
3. Šparaginių pupelių gera saujelė (Aš mėgstu daugiau, tad niekada negailiu)
4. Parmidžano sūris
5. Pomidorų padažas (Naudojau paprastą, bet skanu būtų ir su Kinišku pomidorų padažu)
6. Česnako pora skiltelių
7. Aliejus duonos kepimui
8. Druska

Paruošimas:
1. Spagečius išverdame, duoną supjaustome mažais kubeliais ir pakepiname su alieju ir česnaku, kad gerai apskrustų, truputi pasūdome.
2. Šparagines pupelias išverdame pasūdytame vandenyje.
3. Išvirusius makaronus sumaišome su šparaginėmis pupelėmis, kepta duona ir pomidorų padažu, truputi pakaitiname.
4. Ant makaronų užlaužome, užtarkuojame parmidžano sūrio, uždedame dangtį ant puodo ir truputį šiltai palaikome, o tada skanaujame šiuo paprastu patiekalu!

Paprasta, greita, skanu!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą