2013 m. rugpjūčio 5 d., pirmadienis

Pertrinta moliūgo ir žiedinio kopūsto sriuba


Šiais laikais, kai gyvenimo ritmas yra greitas, visi apsivertę darbais, skuba, stengiasi nudirbti savo darbus kuo greičiau, nelieka laiko ramiai papietauti. Ypač nėra laiko sriubai! Taigi, šiandiena Jums siūlome išmėginti "Pertrintos moliūgo ir žiedinio kopūsto sriubos". Visa, kas paprasta - genialu!

B&B virtuvė



Produktai:
1. 1 vidutinis žiedinis kopūstas
2. 900g šviežio moliūgo
3. druska, pipirai, čiobrelio šakelė
4. Grietinėlė 1 a.š. porcijai

Gaminimas:
1. Moliūgą susmulkiname ir išverdame.
2. Kopūstų žiedus atskiriame ir išverdame.
3. Išvirtus moliūgus ir kopūstus sutriname su sultiniu kuriame jie virė, iki vientisos masės.
4. Kaitiname ant ugnies, gardiname druska ir pipirais.
5. Tiekiame su giretinėle ir čiobrelio šakele.

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą