2013 m. birželio 9 d., sekmadienis

Žiediniai kopūstai ir sūris


Šis lengvas patiekalas puikiai tiks kaip garnyras prie šutintų, virtų paukšienos patiekalų, be abejonės jūsų pasirinkimas, galite valgyti jį kaip patys pageidausite.
Paprasta, greita, skanu!

Kai tingisi gaminti vakarienę, tiesiog pasigaminu šį patiekaliuką, suvalgau ir net neužkemšu skrandžio.



Produktai:
1. Vienas žiedinis kopūstas
2. 300g fermentinio sūrio
3. Žiupsnelis druskos

Porcijų skaičius: 4

Gaminimas:
1. Kopūstus išskaidome žiedynais, pamerkiame į šaltą, pasūdytą vandenį 15min.
2. Tada nusunkiame vandenį ir dedame juos į verdantį pasūdytą vandenį, verdame keleta min., neperverdame.
3. Sūrį sutarkuojame ir dedame ant isvirusių kopūstų, švelniai apmaišome, dedame į lėkštę ir skanaujame.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą