2013 m. birželio 18 d., antradienis

Tortilla, avokadas ir vištiena


Labas vakaras! Deja, jau nuo rytojaus prasideda mano darbymetis, tad pora dienų negalėsiu Jūsų stebinti naujais patiekalais. Be proto lauksiu penktadienio kada galėsiu Jus vėl pradžiuginti.

Šiandiena siūlau išbandyti dar vieną nesunkų patiekalą. Iki susitikimo virtuvėje!

Visada su meile,
B&B Virtuvė



Produktai:
1. 1 vidutinio dydžio pomidoras
2. 1 avokadas
3. 1 vidutinio dydžio raudona paprika
4. Du vištienos filiukai
5. Trys nemažos saujos susmulkinto balto gūžinio kopūsto
6. 8 tortilijos
7. Jūsų mėgstamas pomidorų padažas

Gaminimas:
1. Vištienos file paruošiame. Supjaustome nedideliais gabalėliais, apibarstome druska ir juodaisiais pipirais ir iškepame keptuvėje. Jei reikia iškepusią labiau susmulkiname.
2. Paprika supjaustome kubeliais ir truputi apkepame.
3. Pomidorą ir avokadą supjaustome taip pat kubeliais, bet nekepiname.
4. Tortilija padedame ant lentutės. Ant tortilijos dedame pora šaukštelių paprikos, keletą gabalėlių avokado, vištienos, pomidorų, truputėlį kopūstų ir pora šaukštelių pomidorų padažo.
5. Tortilijos dešinį šoną lenkiame į vidurį, tą patį darome ir su kairiuoju, tada užlenkiame apačią ir susmaigstome pagaliukais, kad laikytųsi.
6. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 7 min. Kol tortilija gražiai apskrus ir bus karšta.

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą