2013 m. birželio 19 d., trečiadienis

Lollo bianco, ,,Fitaki‘‘ ir tunas


Šį vakarą atsipalaiduokime... Pabūkime gurmanais, paskanaukime skanaus vyno ir šių įpatinų salotų.

Gamindami neužtruksite daug laiko, tad galėsite jaukiai praleisti vakarą su šeima. Branginkite kiekvieną akimirką, mielieji, nes vasara greit prabėgs, o su ja ir salotos!



Produktai:
1. 200g lollo bianco (paprastos salotos)
2. 100g sūrio ,,Fetaki‘‘
3. 20g mėlynųjų svogūnų
4. Vienas nedidelis pomidoras
5. Keli lašeliai alyvuogių aliejaus
6. Du valgomi šaukštai tuno

Gaminimas:
1. Pomidorą supjaustyti skiltelėm, sūrį kubeliais, salotas nuplauti ir suplėšyti stambiais gabalais, viską sumaišyti.
2. Ant viršaus dėti tuną ir žiedais supjaustytą svogūną.
3. Pašlakstyti aliejumi.

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą