2013 m. birželio 15 d., šeštadienis

Rucola, apelsinai ir pomidorai


Labas rytas, Pasauli! Tokį gražų vidurdienį mes siūlome paskanauti salotomis! Lengvos, traškios ir nekaloringos, be druskos ir aliejaus, tik naturalūs produktai!
,,Tik naudodami šviežius produktus galite būti tikri, kad patiekalo skonis bus puikus‘‘, - ,,Sunday Lunch‘‘, Gordon Ramsay.



Produktai:
1. Vienas nedidelis pomidoras
2. Trys saujelės gražgarsčių (rucola)
3. Puse vidutinio apelsino
4. Pora valgomų šaukštų lukštentų saulėgražų
5. Keletą lašelių šviežių apelsinų sulčių

Gaminimas:
1. Gražgarstes nuplauti ir palikti kiaurasamtyje, kad išdžiūtu.
2. Pomidorą supjaustyti skiltelėmis.
3. Apelsiną nulupupti, nuimti odelę ir taip pat supjaustyti mažais gabalėliais.
4. Visus produktus sudėti i dubenėlį, įspausti keletą lašelių apelsinų sulčių, porakart švelniai apmaišyti, užberti saulėgražomis ir skanauti.

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą