2013 m. birželio 26 d., trečiadienis
Perlenkta naminė pica
Labas vakaras, mūsų Mielieji! Džiaugiuosi jog mūsų blog‘e jau tiek daug peržiūrų ir like‘ų. Pažadu stengsimės tobulėti dėl Jūsų.
Šį gražų, ramų vakarą pasigaminkite paprastą picą, kurios nereikės ilgai ruošti, bet bus pasakiškai skani, traški ir soti:)
Produktai:
1. 1 raudona saldžioji paprika
2. 1 pomidoras
3. Česnakai 3 skiltelės
4. Sūris
5. Kumpis
6. Saldžiarūgštis pomidorų padažas
7. Picos tešla
Tešlai:
1. 2,5 puodeliai miltų (puodelis 200ml)
2. 11g sausų mielių
3. 1 arbatinis šaukštelis cukraus
4. Žiupsnelis druskos
5. 1 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus
6. ½ puodelio šilto vandens.
7. 60g sviesto
Tešlos gaminimas:
1. Miltus sudedame į dubenį, dedame mieles, cukrų, druską, pilame aliejų.
2. Po truputį pilame vandenį, maišydami tešlą ranka.
3. Kai supilsime vandenį, minkome tešlą. Gali kibti prie rankų. Minkome vis pabarstydami miltais, jei reikia, kol tešla taps minkštutė. Dedame į šaldytuvą 20 min. , kad tešla subręstu.
4. Tešlą iškočiojame reikiamos formos.
Porcijų skaičius: 5 nedidelės picos
Gaminimas:
1. Papriką su pomidoru pakepiname, dedame susmulkinto česnako.
2. Sūrį ir kumpį sutarkuojame.
3. Tešlą iškočiojame, dedame visus produktus, perlenkiame tešlą ir galiukus gražiai užraitome.
4. Kepame 200 °C temperatūroje apie 10-15 min.
Paprasta, greita, skanu!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą