2013 m. birželio 13 d., ketvirtadienis

Naminė Hawaii pica


Picaaadienis.... Smagu leisti jaukius vasaros vakarus su šeima. Norisi suvalgyti gardžią namie iškeptą picą. Ant jos prisidėti pilną produktų, kiek norisi pačiam ir visa visa surupšnoti su šeima. Gardaus Jums vakaro. O mes lekiame valgyti naminės picos!



Produktai:
1. Fermentinis sūris 190g
2. Karštai rūkytas kiaulienos kumpis 190g
3. Kiniškas pomidorų padažas 3 kupini valgomieji šaukštai
4. Konservuoti ananasai 120g
5. Picų prieskoniai

Tešlai:
1. 3 puodeliai miltų (puodelis 200ml)
2. 7g sausų mielių
3. 1 arbatinis šaukštelis cukraus
4. Žiupsnelis druskos
5. 2 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus
6. ½ puodelio šilto vandens.

Gaminimas:

1. Miltus sudedame į dubenį, dedame mieles, cukrų, druską, pilame aliejų.
2. Po truputį pilame vandenį, maišydami tešlą ranka.
3. Kai supilsime vandenį, minkome tešlą. Gali kibti prie rankų. Minkome vis pabarstydami miltais, jei reikia, kol tešla taps minkštutė. Dedame į šaldytuvą 20 min. , kad tešla subręstu.
4. Tešlą iškočiojame reikiamos formos.
5. Ištepame padažu, dedame sutarkuotą sūrį, susmulkintą kumpį, tada ananasus ir barstome picos prieskoniais.
6. Paruoštą picą dedame į įkaitintą orkaitę 200 °C ir kepame apie 10-15 min kol iškeps ir gražiai apskrus.

Paprasta, greita, skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą